Neeltje Mocking

Neeltje Mocking
tel.: 0591-549559
e: neeltjemocking@gestaltweb.nl
i: www.gestalttherapeut-eagt.nl

Mijn naam is Neeltje Mocking (1943). Ik ervaar mijn leven als rijk en vol; soms met vreugde, soms met verdriet, altijd met verwondering over de manier waarop het leven zich kenbaar maakt. Ik hou van het leven en heb er vertrouwen in.

In mijn beroep voel ik mij als een vis in het water. Door de jaren heen is het me steeds beter gaan passen. Mijn collega's spelen een grote rol in het ontwikkelen en onderhouden van mijn vaardigheden door middel van supervisie en intervisie groepen. Mijn nieuwsgierigheid en ambitie zorgen ervoor dat ik blijf studeren en bijscholen.

In mijn werk vind ik het belangrijk dat alles er kan zijn zoals het is. Ik ga het contact aan met mijn cliënt en tezamen vormen we een team. Als het gaat om partnertherapie ga ik het contact aan met de relatie van mijn cliënten en ik verzoek de partners dat ook te doen. De relatie is dan in therapie. Soms verwarrend, meestal leuk.

Het mooie van mijn werk is dat ik mensen in hun diepste menselijkheid mag ontmoeten. Daar sluimert een bijzondere kracht en een weten over de richting van het leven van deze persoon. Je weet ten diepste zelf wat je levensweg is, ook al ben je de richting kwijt. Dan komt er altijd wel weer iemand op je pad, misschien via deze website, die je even kan begeleiden om de innerlijke weg weer terug te vinden.

Het therapeutisch proces wordt niet alleen door het gesprek gerealiseerd. Ik werk ook graag met familieopstellingen, het transformatiespel en als het zo uit komt kunstzinnige technieken.
Ik ben ook in deze laatste drie werkvormen opgeleid.

Mijn praktijk in Vleuten is gestopt en ik ben op zoek naar geschikte werkruimte in Emmen. Vooralsnog houd ik praktijk in mijn woning te Exloo.

Kijk voor meer informatie ook op mijn web-site: www.gestalttherapeut-eagt.nl